COVID információk

Tisztelt Hozzátartozók!
Tájékoztatjuk, hogy Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2021. április 29-én közzétett 25710-1/2021 EÜIG. iktatószámú országos tisztifőorvosi határozat értelmében intézményünkben a látogatási tilalom feloldásra került az alábbiak szerint:
A látogatás lehetősége védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, továbbá védettségi igazolvánnyal rendelkező személy által felügyelt 18 év alatti személy részére biztosítható. A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány bemutatására. Amennyiben a látogató a fenti feltételeknek nem tud megfelelni, a kapcsolattartást továbbra is a korábban alkalmazott módon tudjuk biztosítani. Intézményünk területén továbbra is érvényben vannak a járványügyi hatóság mindenkori előírásai, különös tekintettel a maszkviselés, lázmérés, távolságtartás, kézfertőtlenítés szabályaira.
Kérjük, hogy a látogatás során ezeket az intézményben gondozott ellátottak védelmében fokozottan betartani szíveskedjenek és amennyiben a koronavírus fertőzés tüneteit (láz, köhögés, nehézlégzés, ízlelés- és szaglásvesztés) tapasztalják, illetve az elmúlt tizennégy napban kapcsolatba kerültek igazolt COVID-19 pozitív személlyel, úgy a kapcsolattartás egyéb lehetőségeit vegyék igénybe.
Látogatási időpontot az intézmény telefonszámán kérhetnek!
Látogatási idő: 8-11, valamint 14-16 óráig.
KÖSZÖNJÜK!